Status

Hye guys. Welcome to Rabbit Purple World//Zayn Malik bertunang dengan Perrie Edwards
22 Ogos - Pastinya jutaan wanita di luar sana patah hati setelah mendengar perkhabaran ahli kumpulan One Direction, Zayn Malik sudah pun bertunang dengan dengan penyanyi dari kumpulan Little Mix, Perrie Edwards. Berita ini disahkan sendiri oleh adik lelaki Perrie menerusi Twitter.

Jonnie Edwards menerusi akaun Twitternya telah memberitahu, "Ya, kakak saya dan Zayn sudah bertunang! Ianya betul! Anda boleh lihat cincin di jarinya! TAHNIAH!"

Malik dan Perrie yang berusia 20 tahun telah muncul pada majlis karpet merah untuk tayangan filem dokumentari, "One Direction: This Is Us" pada malam Selasa lalu di London dengan kedatangan Perrie yang dilihat memakai cincin pertunangan di tangan kiri. Menurut laporan akhbar The Mirror, Malik telah melamar Perrie pada hujung minggu lepas setelah dua tahun bercinta.

"Ini merupakan hujung minggu pertama mereka menghabiskan masa bersama-sama kerana sibuk dengan konsert jelajah kumpulan masing-masing. Zayn mahu menunggu masa yang sesuai," kata satu sumber.

"Semua rakan kumpulannya berada di V Festival dan Perrie tidak sabar-sabar mahu memberitahu mereka. Semua rakan Perrie turut teruja mendengar berita itu sama seperti ahli kumpulan One Direction yang turut gembira untuk Zayn."✿ Thengz Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni ✿

0 Sweetheart Alia Taip - Menaip: