Status

Hye guys. Welcome to Rabbit Purple World//



Ada Juga Yang Mahu Menderma Sebanyak 1,000,000.00



Hye guys. Hello blogger. Kikiki. Amacam dengan korang punya holiday? Mesti gempak kan? Mesti Syok kan. Hehe. CA cuti ni just balik kampung start selasa ni sampai 11.12.13. Hehehe. Erh? Cantiknya tarikh tu kan. Korang ada pergi mana mana ke cuti ni? Alahai bestnye. I dream to go oversea. Heee. Dalam mimpi jelah dapat. Nak keluar rumah pun susah. Lagi pulak nak pergi holiday. Dah melalut. Jum kembali ke topic asal. Macam biasa, bila holiday. Apa lagi. Kerjanya mengahadap lappy jelah. Tengah tengah bosan. Duk terpikir jugak nak bukak email. Tiba - Tiba. Hah. Terkeluar bende ni :


Klik untuk baca dengan jelas

Dulu duk godek godek gak email, tapi tak ada pun bende macamni. Then terklik spam. Lah baru tau bende bende ni duk duduk dekat Spam. Spam ni kalau kita tak delete mesej ni, dia kan terdelete sendiri. Kekeke. Banyak noh mesej gini dalam spam tu. Tak patut, tak patut. Sume masing duk ngate nak derma wang sebanyak itu, sebanyak ini. Kita kenal dia pun idak. Dia pulak melebih nak bagi kat kita. Zaman sekarang ni bukan senang nak dapat benda free je. Orang nak hulur RM 1 dekat tabung masjid pun susah, lagi pulak nak hulur wang banyak gini. Memang taklah.

Jadi, jumlah sama - sama kita cegah sebelum ada yang jadi mangsa. Kiki, yang baik hati blogwalking tu, tinggalkan korang punya link dekat comment box. Nanti CA boleh memblas kunjungan. Jangan malu malu untuk isi tabung dekat sini ye. Kikiki --"


✿ Thengz Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni ✿

4 Sweetheart Alia Taip - Menaip:

Nurullai Abdullah berkata...

Hihi... Aku kaya tu CA... Da pernah dapat emel mcmtu. Tapi tak pernah layan. Malas. ntah dr mn pulak dorg tau emel kita. Huhu

http://mylovekasih.blogspot.com

Tasha Aqisha berkata...

hihihi.... CA kaya! boleh la blnja.. hihi... hiraukan msg y mencurigakan.. buat semak je... hihi... bw sini smbil klik nuff.. :D

ezyra daniel berkata...

huhu...bw sini sambil klik nuffnang

Mama Darwiish berkata...

Hu semak kan...he...nice entry