Status

Hye guys. Welcome to Rabbit Purple World//



Senarai Hadiah 1K Giveaway By Cik Arnab


Top Refferal Pertama
Idesia Shawl
4x Cheese Powder
Milk Body Cleanser
Dress
Purse
Milk Lotion
10x Tudung
1x Powerbank
Lipstick Powerbank
1 Set Produk Cathy + Moly
3x bag
Gucci Shoes
Baju Kurung
2x Charm Bracelet
100x Shiseido Mask
Guess Watch RM210
Meow Katy Perry Perfume

Top Refferal Kedua
Skirt
Purse
Dress
10x Tudung
Milk Lotion
Scarf Perfume
2x obuse lip tint
1x Charm Bracelet
Milk Body Cleanser
3 Paket Inner Bawal
Guess Watch RM70
Eyeliner Mascara 2 in 1
Twist Fantacy Britney Spears Perfume

Entry Kreatif
T-Shirt Mengikut Design Sendiri
Mug Mengikut Design Sendiri

Random
R4BIA T-Shirt
1x Creme
4x Ibu Putih
1 Set alat pemutih gigi
Lipstick
1x Clutch
Lip Mask
Eye Mask
Face Mask
Wideshawl
2x Rayban Spek Love You Mr. Arrogant
3x Kain Cotton
2x Baju Kurung
2x Maixara Whitening Essence
2x Maixara C- Sential
1x Shaklee Alfafa
5x Lulur Herborist
Bigbang Pencil Case
22x Shawl
3x Skirt
2x Blouse
1x Baju Muslimah
1x Stoking tangan
2x Novel
1x DKNY Perfume
4x Baju Kurung
1 Set Blouse
5x T-Shirt
1x Cardigan
3x pearl Cream
1x Madu
15x Keychain
3x Brooch
Telekung Lycra RM150
Telekung Cardigan LT RM130
Souvenir From USA
Earing
6x Topup RM5
3x Topup RM10
Dragonflies necklace Ariena
Chiffon Skirt
Jubah Mizna RM150
2x Shiseido Mask
2x Blog Review
Pad Herba
Kopi A Cafe
Minuman jaga usus
2x Necklace
Chocolate Cookies
10x Inner Bawal
Wide Shawl
2x Naturgo Mask
2x Inner Denim
2x Inner Neck Silang
3x Voucher ShawlToLove
2x HalfMoon Belinda
Palazo Soft Cotton *Postage Ditanggung Pemenang*


147 PEMENANG DICARI. JOM JOIM RERAMAI !



✿ Thengz Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni ✿

14 Sweetheart Alia Taip - Menaip:

ArifahLee berkata...

wow! banyaknya hadiah yg menarik :)

Farah Arina berkata...

kalau hadiah untuk top referral dimasukkan sikit untuk random , mesti best :D

Cik Arnab berkata...

@Farah Arina Kalau nak hadiah top refferal, promote GA ni habis - habisan. InsyaAllah ad peluang

sha dhira berkata...

banyaknya untuk top-referral.. setuju dgn farah, if and only if masukkan sikit hadiah top referral untuk random tu, mesti lagi oshem..

Cik Arnab berkata...

@sha dhira Sponser suruh tetapkan gitu. Saya kena ikut je. Promote lah habis habisan kalau nak menang Top Refferal

Atish Hashim berkata...

Hadiah semuanya mengancam !! nak jadi top referal jugaklahh :D

Cik Arnab berkata...

@Atish Hashim Boleh je dear :) Promote lah GA ni habis - habisan :)

nur amila berkata...

Wow! Semuanya hadiah yg menarik!!! Nasib saya dah join awal2 lagi...Hope dapat...

Cik Arnab berkata...

@nur amila terima kasih sudi join. Jangan risau. InsyaAllah ada rezeki. 115 hadiah ada untuk dimenangi

Nazira Naziha berkata...

Nak tanya hadiah semua tu semua kena bayar postage sendiri ye? TQ

Cik Arnab berkata...

@Nazira Naziha Bukan lah dear. hanya seluar palazo cotton tu je ditanggung pemenang :)

eRzA berkata...

banyaknye hadiah....best2x...sy dh join.. :)

~emi~ berkata...

Salam dear, ada something nak tanya..
mcmana awk identify siapa top refferal ye? Sy tanya sbb sy pun nak buat giveaway tak laam lg..ingat nk buat konsep top refferal jugak. Tp tak tahu camne nak tahu sape yg plg byk promote ga kita ni..huhu. reply kat blog sy ye. Sbb takut terlepas pandang awk punya reply.

Atish Hashim berkata...

Teringin la nak tahu sapa top referral....