Status

Hye guys. Welcome to Rabbit Purple World//



Hello Penggemar Cheezy Wedges


Hello bloggers and quiet readers. Pernah rasa cheezy wedges di KFC tu tak? Tipulak tak pernah. CA pun suke cheezy wedges tu, tapi tak adalah selalu beli sebab rasa tersangat membazir. Tetapi sekarang masalah anda boleh diselesaikan. Tahu tak cheezy ni dah boleh berdiy sekarang. Ye, boleh buat sendiri, tak perlu nak membazir minyak motor. Maybe kos juga lebih murah dan dapat makan dalam kuantiti yang lebih banyak. Berbaloi bukan? Jom Cuba resepi di bawah.

Diy Recipe Cheezy Wedges:



Bunga Cheese Powder ( IMPORTANT)
Mayonis - Tak kira brand apa pun
Potato Wedges Segera
Air Suam

First Step :



Panaskan minyak dan goreng sahaja Potato Wedges segera ni. Potato segera ni boleh dapatkan dekat giant, tesco dan pasaraya di sekitar rumah anda. Peace ^.^

Second Step :


Sementara nak tunggu potato kita siap digoreng, mari kita siapkan dahulu cheese sos kita. Mudah sahaja, pertama sekali, tuangkan serbuk cheese kedalam mangkuk. Yang kedua, Masukkan air dengan suhu yang sederhana, kuantiti air agak - agak ye. Yang ketiga, gaulkan sebati sampai dia likat. Siap !
Third Step :


Dah siap, mudah, ringkas, jimat masa. Ikut sukati korang nak makan macammana. Dengan Nugget pon boleh tau. Yummy and tasty.

Review Bunga Cheese Powder :


Here The Details :

Net Weight : 100 g ( Yang 200 gram pun ada )
Price 100 g  : Ask the admin. Maybe can get discount
Can Buy At : Bunga Cheese Powder Page
Taste View  : So Yummy, tasty. Maybe lagi sedap dari KFC punye.

Sesiapa yang dah cuba, let me know your feedback. Ihik. Thengz you very Much.



✿ Thengz Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni ✿

8 Sweetheart Alia Taip - Menaip:

lola loly berkata...

Look Delicious ! Ada bajet nanti nak try beli :*

Cik Arnab berkata...

@lola loly Memang delicious pun cheese powder ni dear :)

zaza zehra berkata...

wah alia.. :) tp cheesy tu akak xboleh telan... hehe..

Rieya Ramlee berkata...

Pernah beli...sedap jugak..best!

Cik Arnab berkata...

@zaza zehra Lah? Awat tak boleh telan, kakak sayang? :'O

Cik Arnab berkata...

@Rieya Ramlee Sedap kan sedap kan, Best kan best kan ^^

Lieya Von Jay berkata...

baca entry smbil telan air liur ,,, gulpppp :)

Liniey Nor berkata...

Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

GA dilanjutkan sehingga 23 April 2014 :)