Status

Hye guys. Welcome to Rabbit Purple World//



Tolong Tolong ! Baby Cik Arnab Cedera Parah






Hello Bloggers, Hye peps. Dah bace tajuk. Mesti punye excited mau terjah kan? Omomomo. CA belum kahwin, macammana mau punye baby. Yang penting tetap ada baby. But baby doll. Eh eh, korang perempuan ke lelaki? Kalau perempuan, nampak benor menipunya kalau takde teddy bear. Mana taknya, masa sedih cari teddy bear, masa menangis peluk teddy, masa tidur and segala masa - masa yang lain lah. Perempuan dengan teddy bear memang tak dapat dipisahkan. Percayalah sebab CA juga seorang perempuan.

Dah lama sangat sangat sangat CA tak aktif dalam berblogging ni. Biasalah, tahun ni exam besar. PBSMR lah katakan. Jadi homework tu jangan ceritalah. Fuuuh, tiup habuk. Jadi, korang nampak tak gambar dekat atas tu? Itulah kawan CA dekat rumah. CA ada dua orang adik beradik je. Jadi, tersangatlah bosan. Siapa lagi yang mau teman, Teddy bear ucuk- ucuk tulah teman. Tapi korang tengoklah, habis rabak dah dia.

Oh my mood, CA memang malas bab jahit - jahit ni, Kesian baby CA. Ini hadiah dari ibu CA masa birthday CA time umur berapa tah. Btw teddy ni memang dah lama gila gila berkhidmat untuk CA. First time CA dapat patung ni, memang feeling excited gegiler. Dengan berbungkus dengan plastik, CA tidur dengan dia. Dan kebetulan pulak malam tu CA mimpi bad dream iaitu teddy ni bunuh CA. Hahaha, kelakar bukan. Masa tu CA bebudak lagi, Ya Allah punyelah takut. Terus campak tepi teddy ni. Mana taknya, mesti korang pernah dengar story yang kalau kita ada teddy bear, nanti malam - malam dia bangun mintak nyawa.

Tapi sekarang memang pelik, kalau tak ada teddy bear ni, susah betul nak lelap. Ape apepun, walau dia rabak macam mana sekalipun, dia tetap suami CA, Kawan CA, baby CA, semuanyalah. Bagilah patung baru besar mana pun, CA tetap nak patung ni jugak. Terima kasih teddy bear dah berkhidmat lama with your mama. Nanti bila free, mama jahit kamu dengan penuh kasih sayang ya. Terima kasih again and again.




✿ Thengz Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni ✿

0 Sweetheart Alia Taip - Menaip: