Status

Hye guys. Welcome to Rabbit Purple World//



ShawlsToLove Pilihan Muslimah Sejati


Hye bloggers, hello all readers. This entry CA nak review one online shop yang orang kata memang the best untuk para para muslimah yang suka bergaya tapi masih patuh akan syariat. This online page memang menjual shawl shawl yang bersaiz XL dan others dengan pelbagai pilihan warna dan pattern yang begitu menarik. Dekat page ni jugak korang boleh beli and the best boleh borong ! The owner also is too trusted person and give u allss 5 stars layanan yang memang daebak. Buat servis dengan begitu lancar dan cepat. So, dekat bawah ni, CA sertakan link link untuk korang like and usya usya okeyh? Jangan lupa like their page sekali.
         
ABOUT SHAWLSTOLOVE :
ShalwsToLove ni provide custom made wide shawls. Specialized in shawl labuh. Founded sebab nak DAKWAH to people. Alhamdulillah bagus niat owner. People wearing shawl labuh pun boleh cantik with affordable price yang tak rabakkan poket students. Ahaks. Selain tu, STL pun jual tudung AKEL especially for students. ShawlsToLove also provided high quality muslimah T-shirt.

CONTACT HERE :
SMS / Whatsapp : 0136392725

[ BATCH 3 ] SAWDA SHAWL
Price : RM 38 (exc postage )
Code: SS01
Measurement : 2.0m x 0.7m
Material: High quality Italian Chiffon

Pelbagai Pattern menarik. More Di Sini

Measurement yang panjang. Lilit 3 kali pun boleh ahaks!

Lebar. Ini paling awesome. Kalau korang lilit for sure melepasi dada dan bahu. Like!

Beralun di hujung. Aww lebih style gitu muslimah!

Mudah dibentuk. Shawl yang tak melekap kat muka. This! 

Labuh. Melepasi dada dan bahu. Awesome like !

Macam macam style yang korang boleh gayakan !

So ape yang korang tunggu? Checkout ShalwsToLove Now!

P/s: Maaf atas segala kekurangan semasa membuat review. Yang baik itu datang dari Allah, dan yang buruk itu datang dari kesalahan diri saya sendiri. No more judge, spam and others. Happy 2015. Selamat membaca. Terima Kasih.


✿ Thengz Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni ✿

0 Sweetheart Alia Taip - Menaip: